Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het is van belang dat MVO een steeds grotere rol gaat spelen in het bedrijfsleven. Wij zijn constant met elkaar en met de klant in gesprek om te bedenken hoe 123drukwerkbestellen.nl kan bijdragen aan de maatschappij. Om te benadrukken dat MVO onlosmakelijk verbonden is met de werkwijze van 123drukwerkbestellen.nl maken we dit graag zo tastbaar mogelijk.

Mensen
123drukwerkbestellen.nl is een echt mensenbedrijf. Wij investeren in persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van onze mensen. Het hechte team staat open voor iedereen die wil leren over drukwerk. Om medewerkers betrokken te krijgen en te houden, geven wij snel een vast contract en proberen we de flexibele groep klein te houden. In samenwerking met verschillende instanties geeft 123drukwerkbestellen.nl mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans. Zo gaat het creatieve talent en ambitie niet verloren.


Grondstoffen
123drukwerkbestellen.nl levert ondanks dat het een traditionele drukkerij is ook een aanzienlijke milieubesparing op. Alle orders worden zo slim en efficient mogelijk verwerkt, wat ons restafval aanzienlijk reduceert. Tijdens het productieproces wordt er gelet op de grondstoffen die gebruikt worden. Wij werken met klimaat neutrale grondstoffen en drukken we met bio-inkten gebaseerd op plantaardige oliën. Tijdens de prepress fase worden er geen oplosmiddelen en chemicaliën gebruikt.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com