Fotobehang

Zijn de muren in jouw huis toe aan een opknapbeurt? Geef je woonkamer, kimderkamer of kantoor een heel nieuwe uitstraling met een fotobehang met jouw mooiste foto!

Indien gewenst kunnen wij het design van de fotocollage verzorgen. Laat ons weten wat jouw wensen zijn zoals bijvoorbeeld een strakke of speelse collage, bepaalde foto’s die je prominent terug wilt zien in de fotobehangcollage, een uitsnede van een foto enzovoort..

Werkwijze: 

  • Kies je het materiaal
  • In de volgende stap kan je de breedte en lengte van het behang ingeven (in millimeters)
  • Vervolgens kun je kiezen tussen behang met één beeld of ervoor kiezen onze designers een fotocollage te laten ontwerpen met meerdere foto’s.
  • In de laatste stap kan je de foto’s  eenvoudig uploaden of later versturen per e-mail. Wij controleren of deze van goede kwaliteit zijn. Indien nodig, kunnen wij de foto(‘s) op de gewenste grootte maken.
  • Je ontvangt een digitale drukproef ter controle en na jouw akkoord wordt het behang geprint.

 

Persoonlijk advies:

020 643 89 84

info@123drukwerkbestellen.nl

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 – 18:00 uur.

Afwijkend formaat?

Zoek je een afwijkend formaat, papiersoort of speciale afwerking? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Klik hier  om jouw contactgegevens achter te laten.

  • Max. bestandsgrootte: 20 MBPermitted file types: jpg jpeg jpe png gif pdf

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com

GRATIS SAMPLE!

Ben je er nog niet helemaal uit welk materiaal je op de muur wilt gebruiken, laat je gegevens achter en ontvang een gratis samplepakketje!